Choose another country or territory to see the content that is available where you are and shop online

Vi förbättrar världen

en menskopp i taget


Investeringen är nu stängd

Välkommen att investera i MonthlyCup

Vi har besparat världen 31.000.000 engångsmensskydd, hjälpt 10.000 flickor i u-länder att stanna i skolan, har över 1400 återförsäljare i 15 länder, nyligen fått återförsäljare i USA och Australien. De senaste månaderna har vi även gjort två större produktlanseringar och nu vill vi fortsätta ta kliven ut på den internationella marknaden. Följ med på vår resa och bli delägare i MonthlyCup. För att läsa mer - ladda ner memorandumet högre upp på sidan.

Efter att aktierna registrerats hos bolagsverket så tilldelas du en unik rabattkod som ger dig 20% rabatt på alla produkter från våra hemsidor i ett helt år.

En investering i MonthlyCup omfattas (på din begäran) av investeraravdrag. Ge ditt stöd åt kvinnliga entreprenörer och investera i MonthlyCup redan idag! Det går snabbt och är enkelt och vi finns här för att besvara eventuella frågor eller funderingar som du kan ha.


MonthlyCup Partners AB (publ) – en resa som bara har börjat.

För oss har det alltid handlat om mer än
bara menskoppar.Vi vill ge miljoner menstruerande chansen till ett bättre liv och möjligheten att bygga vidare på ett verkligt hållbart företag. Vi erbjuder bättre ekonomi, omtanke om miljö och hälsa genom en produkt som är så överlägsen att den är ostoppbar

Visste du att:


  • En menskopp kostar 299 kronor och håller i 5 år - traditionella mensskydd under samma period hade kostat ca 3000 kronor.

  • En kvinna i genomsnitt har mens i ca 2 500 dagar i sitt liv. Under denna tid använder hon snitt 12 000 bindor och tamponger, eller 7 menskoppar.

  • Minskar Co2 utsläppen för mensskydd per person från 8 kg till så låga nivåer att det inte är mätbart.

  • Menskoppar erbjuder marknadens mest miljömedvetna alternativ. Bindor och tamponger innehåller ofta bomull och enligt WWF går det åt upp till 29 000 liter vatten för att producera 1 kilo bomull. Inte nog med det så orsakar de traditionella mensskydden uppskattat 3 750 ton sopor per år, bara i Sverige. För att inte tala om de absurda mängderna plast som engångsskydd innehåller.

  • Många kvinnor som använder traditionella mensskydd är begränsade från att göra vad de vill - när de vill. Med en menskopp kan man bada, träna, sova och gå på toaletten utan att behöva tänka på mensskyddet.


  • På topp 5 listan över vad som spolas upp
    på Europas stränder så finns plast från mensskydd.

Goda möjligheter till en bra avkastning

Menskoppsmarknaden ökar varje år och fortsätter ta marknadsandelar från traditionella mensskydd.

Idag kan du hitta våra produkter över hela Sverige!

Vi har centrala avtal med tre utav de STÖRSTA dagligvarukedjorna; ICA, Coop och CityGross, och ni hittar oss även på Gekås, ekobutiker, hälsokostbutiker samt ett stort antal nätbutiker såsom Apotea, Happy Green, Jordklok, Meds, Apohem, Lyko, Medvetna.se m.fl. Totalt har vi över 1500 återförsäljare i 15 länder. Vår plan är att fortsätta växa och bli ett av världens största företag inom menskoppar. Vi är marknadsledande i Sverige och har bara tagit ungefär 6 % av marknaden och siktar på samma dominans i Norge där vi har centralt avtal med hälsokostkedjan Life.

När vi startade 2014 sålde vi endast 1 000 menskoppar i jämförelse med mer än 50 000 menskoppar under 2018 och vi har all anledning att tro att trenden håller i sig.
Ackumulerat så tror vi därför att din investering har återbetalats över en 5-års period.

Följ med oss och förbättra världen – investera redan idag!

Teckna din andel idag - fönstret för tecknande är endast öppet mellan den 8 december 2019 till den 6 maj 2020. Har du några frågor kan du läsa vår FAQ (knapp nedan), memorandumet med detaljerade villkor (knapp ovan vid film) eller kontakta oss direkt på partners@monthlycup.com eller på telefon 0200-125 065.

Välkommen som delägare i MonthlyCup Partners AB (publ)

Tillsammans har vi besparat världen 41456324 bindor och tamponger

I genomsnitt använder du 12000 tamponger och bindor under en livstid - eller SJU menskoppar.
Det gör en enorm skillnad för världens sopor!

Läs om vårt arbete för att hjälpa till i u-länder

Project

Möt Team MonthlyCup

Team MonthlyCup